image image image image image
Üdvözlöm honlapomon!
Bartha Katalin hegedűművész vagyok. Honlapomon a zenéé a főszerep, de emellett próbáltam összefoglalni itt mindent, ami hozzám kötődő és sokat jelent számomra. Így került ide a Beszélő Muzsika sorozat és a tangós zenei vonal mellé az SzkSzE médiaszakos tevékenységem, valamint az idézetek, melyeket eleinte csak a magam örömére kezdtem el gyűjteni, mára pedig egyre növekvő táborral osztok meg minden nap.  
    Rólam és tevékenységemről bővebben  
Beszélő Muzsika  
A zene az egyetlen olyan kommunikációs csatorna, ami közvetlenül a lélekre tud hatni. A Beszélő Muzsikában azokat a kapukat próbáljuk meg körüljárni és átjárhatóvá tenni, amin keresztül a zene hat ránk. Interaktív beszélgetés formájában tárjuk fel adott darabhoz kapcsolódó érzéseinket, gondolatainkat, hogy megismerjük azokat a mechanizmusokat, amik működnek bennünk zenehallgatás közben, és amitől akkor is értjük a zenét, ha sokszor nem tudunk tudatos szinten megfogalmazni semmi kézzelfoghatót.  
Tango KATango


A tangó egy sajátos, magával ragadó világ. Minél jobban ismeri az ember, annál jobban vágyik még jobban belemerülni. Egy út a feloldódáshoz, a figyelem iskolázása, szinte meditáció…

Tovább…
Szent Korona Szabadegyetem – Média szak


Saját munkák
Idézet minden napra
  Elkezdtem gyűjteni kedvenc idézeteimet, hamar kiderült, hogy jut belőle minden napra. Aztán arra gondoltam, hogy elküldöm néhány címre, akik kedvesek nekem, hátha örülnek neki. Végül kiraktam ide, had böngéssze, aki kíváncsi rá. Aki szeretné, feliratkozhat és megkaphatja minden nap a legújabbat, vagy a tetszik gombra kattintva (jobb oldalt a Facebook fülön) az üzenő falán kapja meg a legfrissebbeket.      Tovább...
Gyógyító muzsika
Amióta ember létezik, tevékenységéhez mindig kapcsolódott a zene. A napi tevékenységeket éppúgy áthatotta, mint amilyen meghatározó eleme volt a szertartásainak. Amíg az ember szerves egységben élt a környezetével - aminek a zene is természetes része, addig sokkal erősebb volt védelmi és alkotó képessége. A zenén keresztül a mai szeparálódott világban is meg lehet találni az utat visszafelé, egy egység felé. Miért ez a különleges helyzete a zenének, hogy ennyire áthatja az életünket? Hogyan hat ránk? Hogyan lehet a lélek húrjait hangolni? Erről beszélgetünk, ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat.


Időpontok:
2011. október 12. szerda 18.30 - Barabás Villa

Gyógyító muzsika - hangtálak

Jegyinformáció és foglalás:

Tutijegy.hu jegyiroda – [email protected], 216-3671, 06-20-3186389

 

 

A sorozat szervezője és támogatója az Arts Harmony Társaság


 
Share