image image image image image
Üdvözlöm honlapomon!
Bartha Katalin hegedűművész vagyok. Honlapomon a zenéé a főszerep, de emellett próbáltam összefoglalni itt mindent, ami hozzám kötődő és sokat jelent számomra. Így került ide a Beszélő Muzsika sorozat és a tangós zenei vonal mellé az SzkSzE médiaszakos tevékenységem, valamint az idézetek, melyeket eleinte csak a magam örömére kezdtem el gyűjteni, mára pedig egyre növekvő táborral osztok meg minden nap.  
    Rólam és tevékenységemről bővebben  
Beszélő Muzsika  
A zene az egyetlen olyan kommunikációs csatorna, ami közvetlenül a lélekre tud hatni. A Beszélő Muzsikában azokat a kapukat próbáljuk meg körüljárni és átjárhatóvá tenni, amin keresztül a zene hat ránk. Interaktív beszélgetés formájában tárjuk fel adott darabhoz kapcsolódó érzéseinket, gondolatainkat, hogy megismerjük azokat a mechanizmusokat, amik működnek bennünk zenehallgatás közben, és amitől akkor is értjük a zenét, ha sokszor nem tudunk tudatos szinten megfogalmazni semmi kézzelfoghatót.  
Tango KATango


A tangó egy sajátos, magával ragadó világ. Minél jobban ismeri az ember, annál jobban vágyik még jobban belemerülni. Egy út a feloldódáshoz, a figyelem iskolázása, szinte meditáció…

Tovább…
Szent Korona Szabadegyetem – Média szak


Saját munkák
Idézet minden napra
  Elkezdtem gyűjteni kedvenc idézeteimet, hamar kiderült, hogy jut belőle minden napra. Aztán arra gondoltam, hogy elküldöm néhány címre, akik kedvesek nekem, hátha örülnek neki. Végül kiraktam ide, had böngéssze, aki kíváncsi rá. Aki szeretné, feliratkozhat és megkaphatja minden nap a legújabbat, vagy a tetszik gombra kattintva (jobb oldalt a Facebook fülön) az üzenő falán kapja meg a legfrissebbeket.      Tovább...
Vasárnapozás hétfőn - 2014.04.07.

Időpont: 2014. április 07. 19:00

Helyszín: Barabás Villa (1122 Budapest, Városmajor utca 44.)
 

Vasárnapozás hétfőn - Tangó férfi szemmel, nem csak férfiaknak...

(see english below)

 

Program:

Előző beszélgetéseinkbe olyan aktivitással kapcsolódtak be a résztvevők, hogy erre az alkalomra egy kör-beszélgetést tervezünk a témáról. Olyan férfiakat hívunk meg beszélgetni, akik néhány éve tangóznak aktívan, de nem profik, fellépő tanárok, hanem a tangó az életük egy részlete csupán. Minden korosztályt képviselni fog valaki, így érdekes rálátást nyújthat ez a beszélgetés az érdeklődőknek.

A beszélgetés nyitott, bátran be lehet kapcsolódni kérdésekkel, véleménnyel, saját élménnyel, nők hozzászólásait is várjuk. smiley

 

21:00: Milonga del Angel - DJ Rózsa Fekete Róbert

 

Büfé nem üzemel a rendezvény alatt, de frissítőkről és apró falatokról gondoskodunk.

 

A házigazda Hartmann Hilda a Barabás Klubok vezetője. Szervező: Art’s Harmony Társaság

A beszélgetéseket Bartha Katalin hegedűművész vezeti.

Rövid beharangozó és riport is készült a Hegyvidék TV Kultúrpont című műsorában a Vasárnapozás hétfőn sorozat indításáról, céljairól.

 

Belépő: 1500 Ft (beszélgetés+milonga)

A belépés Hegyvidék-kártyával ingyenes.

Jegyvásárlás és információ: www.tutijegy.hu

 

****

 

 

Vasárnapozás hétfőn (Domingueando on Monday)  – Tango from the view of a man, not exclusively for men

 

19:00 Tango as a form of living

Men in whose lives tango has a crucial role. Open discussion for all age groups.

Women are welcome to contribute!

20:00 Tango class

21:00 Milonga del Angel in Barabas Mansion

Teaching tango and DJ: Róbert Rózsa Fekete and Fanni Laurinyecz

 

Into our previous discussions participants joined with so much vigour that we decided to organize an all-round discussion about the topic. We have invited men who have been dancing tango for several years but they are not professionals or professionals who hold tango classes; tango is only part of their lives. Every generation is represented by someone, therefore those who are interested, could receive an exciting insight about tango.

The discussion is open and sharing questions, opinions, experiences are welcomed. smiley

 

Entrance fee: 1500 HUF

Entrance is free with „Hegyvidék” card.

www.tutijegy.hu

 

 

Az esemény megjelenései:

Art's Harmony

Budapesttango

Hol Magazin

 

Share