image image image image image
Üdvözlöm honlapomon!
Bartha Katalin hegedűművész vagyok. Honlapomon a zenéé a főszerep, de emellett próbáltam összefoglalni itt mindent, ami hozzám kötődő és sokat jelent számomra. Így került ide a Beszélő Muzsika sorozat és a tangós zenei vonal mellé az SzkSzE médiaszakos tevékenységem, valamint az idézetek, melyeket eleinte csak a magam örömére kezdtem el gyűjteni, mára pedig egyre növekvő táborral osztok meg minden nap.  
    Rólam és tevékenységemről bővebben  
Beszélő Muzsika  
A zene az egyetlen olyan kommunikációs csatorna, ami közvetlenül a lélekre tud hatni. A Beszélő Muzsikában azokat a kapukat próbáljuk meg körüljárni és átjárhatóvá tenni, amin keresztül a zene hat ránk. Interaktív beszélgetés formájában tárjuk fel adott darabhoz kapcsolódó érzéseinket, gondolatainkat, hogy megismerjük azokat a mechanizmusokat, amik működnek bennünk zenehallgatás közben, és amitől akkor is értjük a zenét, ha sokszor nem tudunk tudatos szinten megfogalmazni semmi kézzelfoghatót.  
Tango KATango


A tangó egy sajátos, magával ragadó világ. Minél jobban ismeri az ember, annál jobban vágyik még jobban belemerülni. Egy út a feloldódáshoz, a figyelem iskolázása, szinte meditáció…

Tovább…
Szent Korona Szabadegyetem – Média szak


Saját munkák
Idézet minden napra
  Elkezdtem gyűjteni kedvenc idézeteimet, hamar kiderült, hogy jut belőle minden napra. Aztán arra gondoltam, hogy elküldöm néhány címre, akik kedvesek nekem, hátha örülnek neki. Végül kiraktam ide, had böngéssze, aki kíváncsi rá. Aki szeretné, feliratkozhat és megkaphatja minden nap a legújabbat, vagy a tetszik gombra kattintva (jobb oldalt a Facebook fülön) az üzenő falán kapja meg a legfrissebbeket.      Tovább...
Vasárnapozás hétfőn - A tangó, mint együttes élmény - 2014.02.10.

Az élet tánc, s a tánc az élet maga

"Ha te nem táncolod a táncodat, ugyan ki más fogja?"  Gabrielle Roth

 

Időpont: 2014 február 10. hétfő 19:00

Helyszín: Barabás Villa (1122 Budapest, Városmajor utca 44.)
 
A Vasárnapozás (Domingueando) c. film kapcsán a montevideói szokást szeretnénk a magyarországi viszonyokhoz illesztve megvalósítani.
A sorozattal létrehozásával a Barabás Villában működő klubok közönségének szeretnénk testi-lelki-szellemi felfrissülést nyújtó programokat nyújtani.
 

Program:

19:00: A tangó, mint együttes élmény: Beszélgetés Glotz Mária táncpedagógus és pilates oktatóval, aki számos színházi produkció főszereplője és nemzetközi versenyek díjazottja - a tangóról, mint a kapcsolat-, a bizalom- és a megbecsülés építőköve, az egyéni fejlődés útja.

20:00: Tánctanítás - Rózsa Fekete Róbert és Laurinyecz Fanni segítségével.

 

21:00: Milonga del Angel - DJ Rózsa Fekete Róbert

Büfé nem üzemel a rendezvény alatt, de frissítőkről és apró falatokról gondoskodunk.

 

A házigazda Hartmann Hilda a Barabás Klubok vezetője. Szervező: Art’s Harmony Társaság

A beszélgetéseket Bartha Katalin hegedűművész vezeti.

Rövid beharangozó és riport is készült a Hegyvidék TV Kultúrpont című műsorában a Vasárnapozás hétfőn sorozat indításáról, céljairól.

Glotz Mária és Szeghalmi Endre táncbemutatója a Tangó Hangolón

 

Belépő: 1500 Ft (vetítés+milonga)

A belépés Hegyvidék-kártyával ingyenes.

Jegyvásárlás, információ és kedvezményes jegyek: www.tutijegy.hu

 

 

Share